Акція Halloween 2020

Акція Halloween 2020

27.10.2020

Halloween 2020Захід сонця починається з 18 годиниЗалітай до нас у магазин після заходу сонця та отримуй "жахливу знижку" на товари улюблених брендів.Використовуй купон з кодом HALLOWEEN та отримуй жахливу знижку при оформлені замовлення. * Акція діє по 31 жовтня..

Нова лінія приладів GAMA KERATION

Нова лінія приладів GAMA KERATION

08.11.2018

Нова лінія GAMA KERATION - це інноваційний асортимент інструментів по догляду за волоссям, спрямований на те, щоб волосся булу яскравим, м'яким і природно еластичним. Як Ви знаєте, кератин є 80% наших волосся і відповідає за його структуру, силу і блиск. Через хімічну обробку або погоду, це волокно стає зношеним, а волосся виглядає матовими, пористим і хворим.Наша новітня технологія називається MI..

Серія приладів для укладання волосся GAMA 5D THERAPY

Серія приладів для укладання волосся GAMA 5D THERAPY

17.03.2017

У кращих традиціях GAMA Professional продовжує розробляти технологічні рішення та інноваційні технології для виробництва професійних електроінструментів для волосся, в основі яких лежить ідея надійно і ефективної експлуатації, а так само збереження і відновлення стану здоров'я волосся.Унікальні розробки GAMA дозволили створити приголомшливі моделі приладів серій 3D і 4D THERAPY, використовуючи вла..

GAMA 4D THERAPY - нова серія з комплексного догляду за волоссям

GAMA 4D THERAPY - нова серія з комплексного догляду за волоссям

07.04.2016

Ga.Ma представляє нову революційну технологію 4D THERAPY (4D ТЕРАПІЯ). Дана технологія була представлена в 2016 році в Італії на виставці Cosmoprof - найпопулярнішою майданчику по презентації новинок від світових виробників професійних електроінструментів і технологій в сфері краси.Серія 4D THERAPY включає в себе наступні прилади: випрямляч волосся CP1 NOVA IHT DIGITAL Ozone-Ion, фен для волосся L..

Догляд за випрямлячами для волосся

Догляд за випрямлячами для волосся

24.07.2015

При роботі інструментів для перукарів рано чи пізно виникає проблема їх очищення від залишків укладань і догляду для волоссям. Сучасні засоби для волосся можуть погано видалятись з поверховості приладів, що викликає певний дискомфорт і призводить найчастіше до методів очищення, які псують сам прилад: викликають подряпини і поломку приладу, а так само псують покриття пластин.Коректним і безпечним с..

Правильний догляд за машинками для стрижки

Правильний догляд за машинками для стрижки

20.03.2015

При роботі з машинками для стрижки волосся весь час виникає проблема їх очищення й змащення. Правильне виконання очищення й змащення може значно продовжити термін служби приладу і підтримувати його якісну роботу протягом тривалого терміну.Рекомендацій з очищення і змащення машинок для стрижки волосся і піде мова в даному відео. Рекомендації про правильному догляду за машинками для стрижки дає фахі..

Лінія випрямлячів для волосся GAMA CP1 Nova

Лінія випрямлячів для волосся GAMA CP1 Nova

02.10.2014

Останні розробки GA.MA Professional знайшли своє втілення в технократичній і стильній лінії випрямлячів волосся GAMA CP1 Nova. Це з одного боку дуже продуманий ультратонкий дизайн, а з іншого дуже практичний і функціональний сучасний професійний електроінструмент, яким можна робити не тільки випрямлення, а й завивку волосся.Випрямлячі волосся GA.MA CP1 Nova доступні в трьох варіантах конфігурації...

Лінія випрямлячів GAMA CP9 ATTIVA

Лінія випрямлячів GAMA CP9 ATTIVA

01.10.2014

Лінія випрямлячів GA.MA CP9 носить назву ATTIVA - це лінія стильних і витончених інструментів для укладання волосся з прямою закругленою формою яка полегшує створення кучерів і гладких укладок кожен день.Випрямлячі GA.MA CP9 доступні в чотирьох варіантах конфігурації і двох варіантах забарвлення. У лінії можна зустріти, як економічні прості моделі випрямлячів без терморегулятора з постійною робочо..

Сучасні технології в плойках і випрямлячах для волосся GAMA Professional

Сучасні технології в плойках і випрямлячах для волосся GAMA Professional

30.09.2014

Плойки GAMA Professional завоювали безліч нагород і визнання серед покупців завдяки інноваційним технологіям і відмінному дизайну. Саме вони лягли в основу справжнього італійського якісного інструменту, розробленого і створеного спеціально для стилістів і жінок, які дбають про своє волосся.Швидкий нагрівНовітні плойки і утюжки GAMA Professional мають величезну перевагу, яка виражається в технологі..

Особливості покриття плойок і утюжків для волосся

Особливості покриття плойок і утюжків для волосся

30.09.2014

Якість і особливості матеріалів, використовуваних в продуктах GA.MA Professional, впливає на результат укладання. Особливо це стосується плойок для завивки та випрямлення волосся. Завдяки великій лінійці продукції люди, яким подобається продукція GA.MA Professional, можуть вибрати інструмент виходячи зі своїх переваг і побажань до укладання.При виготовленні сучасних плойок GAMA Professional викори..

Серія плойок для завивки GAMA Tourmaline

Серія плойок для завивки GAMA Tourmaline

26.09.2014

Серія плойок GAMA Tourmaline носить назву Spring - це серія відмінних інструментів для укладання волосся з турмаліновим покриттям робочої поверхні. Вона проста в обігу і може легко використовуватися як салоні краси, так і для щоденного укладання в домашніх умовах.Плойки GAMA Tourmaline доступні в трьох варіантах розмірів 19 мм, 25 мм і 33 мм в діаметрі. Пружинний зажим в плойці забезпечує легкість..

Показано з 1 по 11 із 11 (всього 1 сторінок)