Лінія випрямлячів GA.MA CP9 носить назву ATTIVA - це лінія стильних і витончених інструментів для укладання волосся з прямою закругленою формою яка полегшує створення кучерів і гладких укладок кожен день.

Випрямлячі GA.MA CP9 доступні в чотирьох варіантах конфігурації і двох варіантах забарвлення. У лінії можна зустріти, як економічні прості моделі випрямлячів без терморегулятора з постійною робочою температурою, так складніші моделі з цифровим терморегулятором, рідкокристалічним дисплеєм і іонізацією. Таке конфігураційна різноманітність дозволяє використовувати утюжки для волосся GAMA цієї лінії як для роботи в салоні краси, так і для щоденного застосування в домашніх умовах, вибираючи виходячи з бажаних функцій в приладі і бюджету.


Всі випрямлячі GAMA CP9 мають турмалінове покриття нагрівальних пластин, що дає можливість легко створювати різні укладання (об'ємні, хвилясті або укладання з прямим волоссям), дбайливо впливаючи на волосся, захищаючи його при роботі з інструментом і роблячи його м'яким, шовковистим і блискучим.

Завдяки 3 метровому поворотному кабелю все випрямлячі лінії дуже зручні в роботі і можуть бути використані під будь-яким кутом.

Моделі випрямлячів GA.MA CP9 Attiva Tourmaline і GA.MA CP9 Attiva Tourmaline Laser Ion випускаються виключно в чорному кольорі, а моделі GA.MA CP9 Attiva Digital Tourmaline і GA.MA CP9 Attiva Digital Tourmaline Laser Ion можна придбати як чорного, так і білого кольори.

Випрямлячі GAMA Attiva - це захист волосся, стильність і надійність при створенні будь-якого укладання!

01.10.2014

Моделі

Коментарі 0