Останні розробки GA.MA Professional знайшли своє втілення в технократичній і стильній лінії випрямлячів волосся GAMA CP1 Nova. Це з одного боку дуже продуманий ультратонкий дизайн, а з іншого дуже практичний і функціональний сучасний професійний електроінструмент, яким можна робити не тільки випрямлення, а й завивку волосся.

Випрямлячі волосся GA.MA CP1 Nova доступні в трьох варіантах конфігурації. Два прилади з турмаліновим покриттям пластин і корпусом кольору металік (GA.MA CP1 Nova Digital Tourmaline і GA.MA CP1 Nova Digital Tourmaline Laser Ion) і один прилад білого кольору з пластинами, покритими титаном (GA.MA CP1 Nova Digital Titanium Laser Ion) .


Всі моделі лінії виконані з використанням передової технології миттєвого нагріву (IHT), яка дозволяє приладам швидко і, що важливо, рівномірно розігріватися до бажаної температури. При цьому всі прилади лінії оснащені електронними терморегуляторами і дисплеєм, завдяки якому ви можете самостійно виставляти і контролювати бажану температуру в межах від 160 °С до 230 °С.

Всі випрямлячі для волосся GAMA CP1 Nova мають стильний округлений корпус, тому їх можна використовувати для створення локонів, об'ємних укладок і для випрямлення волосся.

Завдяки 3-метровому поворотному кабелю все випрямлячі лінії дуже зручні в роботі і можуть бути використані під будь-яким кутом.

Всі моделі випрямлячів для волосся GAMA CP1 Nova крім GA.MA CP1 Nova Digital Tourmaline оснащені іонізатором, що дозволяє нейтралізувати статичний заряд на волоссі при роботі з інструментом.

Випрямлячі GA.MA CP1 Nova - це відмінне технологічне рішення, стильність і професійність при створенні будь-якого укладання!

02.10.2014

Рекомендовані товари

Коментарі 5

/ Відповісти
У меня Laser Ion турмалин вот такой не нарадуюсь!! До нее чего только не было и ни разу не была довольно выпрямителем, а тут прямо как под мои волосы сделан!
/ Відповісти
Добрий день, допоможіть обрати правильну модель утюжка, для моего волосся. В мене густе кучеряве волосся. Що краще турмалінове чи титанове покриття?
/ Відповісти
Вітаємо Віка! Для Вас краще обрати випрямляч із титановими пластинами.
/ Відповісти
Добрый день! Купила через интернет утюжок СР1 Nova Digital ion.plus Tourmaline, но сам утюжок внешне отличается от того что нарисовано на упаковке, не все надписи есть, нормально ли это или же это все таки потделка? Спасибо за ответ!
/ Відповісти
Здравствуйте Екатерина! Модели несколько изменены в дизайне, на коробках пока старые изображения - это нормально. Голограмма есть - Вам не о чем беспокоится.